3 otázky na dulu

Barbora Gondová sa už roky venuje poslaniu duly v Centre pre dojčiace a tehotné ženy v Žiline. Je roky zákazníčkou DiXi a rozhodla sa odporúčať DiXi Baby aj svojim zverenkyniam, ktoré čoskoro privítajú vo svojom živote bábätko, alebo nedávno pribudlo do ich rodiny.  

Akú rolu zohráva dula v živote tehotnej a dojčiacej ženy?

Dula sprevádza budúcu mamičku v období tehotenstva, pôrodu, šestonedelia a dojčenia tak, že jej poskytuje emocionálnu a psychickú oporu.  S mnohými ženami som v kontakte takmer celé tehotenstvo, vyhľadávajú moju pomoc hneď ako zistia, že pod srdcom nosia nový život.  Pýtajú si rady, často len chcú s niekým zdieľať svoje obavy a strachy, prediskutovať informácie, ktoré im dal lekár gynekológ v ambulancii. Moja pomoc nekončí pôrodom, obracajú sa na mňa ženy s problémami pri dojčení, či pri bežných mamičkovských starostiach.

Akú rolu zohráva kozmetika v živote tehotnej a dojčiacej ženy?

V tehotenstve  by mala byť tehotná žena opatrná pri výbere  kozmetiky. Mala by si pozorne prečítať informácie o zložení konkrétneho výrobku, aby si bola istá , že daný výrobok je vhodný a bezpečný tak pre ňu ako aj pre jej bábätko.  Odporúčam žene používať kozmetiku, ktorej základom sú  výťažky z prírodných produktov, bez zbytočných chemických látok, v primeranej cene, a najlepšie , ak je výrobca slovenský.  Všetky tieto aspekty spĺňa kozmetika značky DiXi.

Prečo ste sa rozhodli odporúčať mamičkám kozmetiku DiXi / DiXi Baby /?

DiXi kozmetika je zložená z výťažkov zo žihľavy, brezy, kvetu pivónie, pšeničných klíčkov či čajovníka. Kvalita týchto extraktov je potvrdená certifikátmi. Navyše sú získavané  prevažne z rastlín pestovaných v ekologicky čistom prostredí.  Produkty sú vyvíjané na Slovensku v rodinnej firme a už len to samé hovorí o tom, že vývoj musí prebiehať zodpovedne. Žiadna rodina, žiadna lokálna firma, známy tvorca, nechcú riskovať, že na ich produkty sa budú sťažovať susedia. Kvalitné zloženie DiXi Baby ale aj primeraná cena produktov DiXi s rozhodnutím pomáhajú. Tieto fakty, a vlastná dlhoročná skúsenosť, ma presvedčili o tom, že výrobky firmy Herbadrug sú tou najlepšou voľbou pre budúce mamičky a ich deti.

20240227_193816

 

IMG_7440_1